Internet vergelijken?

Postcode Internetabonnement

Internet vergelijken Widooie

Zonder problemen snel internetproviders in Widooie vergelijken? De verscheidenheid van verschillende aanbieders van internet en tv is werkelijk enorm. Variërend van Proximus tot en met TV Vlaanderen, de juiste provider kiezen valt niet mee. Onze vergelijkingstool helpt jou daarbij! Vergelijk direct de meeste operators en ontdek het beste of betaalbaarste internet contract dat aansluit op jouw eisenpakket. Liever bellen, internet en televisie binnen zo’n alles in één pakket samentrekken? Dit is sterk in opkomst! Verder lezen jullie op deze pagina praktische informatie over thema’s als glasvezel en 5 bruikbare bespaartips.
ProvincieLimburg
GemeenteTongeren
Gemiddelde downloadsnelheid32Mb/s
Gemiddelde uploadsnelheid24,5Mb/s
Gemiddeld verbruik240GB p/maand
Gemiddelde kosten€49,00 p/maand
Populaire aanbiederOrange
Proximus Scarlet Orange TV Vlaanderen TéléSAT
proximus scarlet orange tv-vlaanderen telesat
Betrouwbaar Goede service Klantvriendelijk Top dekking Innovatief
Abonnement Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Internet Only
Internet & TV
Internet Packs
Digitale TV
Promotie €100 Korting €100 Korting €75 Korting €50 Korting €50 Korting
Beoordeling
Afsluiten

Goedkoop internet en TV abonnement afsluiten

Wij onderscheiden hedendaags steeds meer internet operators in Widooie die samen weer gigantisch veel scherpe TV en internet abonnementen in november 2021 bieden. De acties van de goedkoopste provider, en vaak ook een cadeautje als een cadeaubon wisselen elkaar snel af. Op welke wijze achterhaal je gelijk zo’n scherp geprijsd en innovatief pakket voor internet + TV? Onze specialisten helpen bij het afsluiten van een goed pakket. Voer moeiteloos jouw gegevens in, doorzoek de af te sluiten providers en kies meteen het internet + tv pakket die het goedkoopste is. Let op: in de regel is ADSL-internet in Widooie voordeliger dan kabel of glasvezel.

Bespaar op je TV en Internet kosten met deze tips
 1. Sluit alle diensten af bij één provider. (Kijk wat onze expert zegt over een 3-in 1 Internet Pack met bellen en TV.)
 2. Neem niet onnodig een XL pakket. Voor de meest basale online activiteiten is een snelheid van 200 Mb/s weggegooid geld.
 3. Ga niet blind voor dure add-ons zoals o.a. thema pakketten. Deze extra’s zijn duurder dan je denkt.
 4. Stop met een vast TV-abonnement. Online kan je ontzettend veel kijken (populair zijn o.a. Be TV of VRT Net).
 5. Blijf vergelijken. Betaal geen jaar te veel: vergelijk om te zien of je nog meer kunt besparen.

Welke internetproviders zijn er in Widooie?

In Widooie zijn verscheidene internet pakketten beschikbaar. Zoals Scarlet, Telenet, Proximus en VOO. D.m.v ADSL, de coax-kabel, en ook glasvezel staat hier niet stil. Uitzoeken welke goedkope abonnementen in Widooie in deze plaats actief zijn? Voer jouw adresgegevens in, en ontdek alle actuele internetproviders in jouw plaats in november 2021. Interessante aanbieders van zijnternet zijn Proximus, TV Vlaanderen of EVONet. Internetaanbieders in Widooie voeren prima losse internet contracten, internet + TV abonnementen, en ook speciale 3-in-1 contracten. Speciale 4-in-1 pakketten zijn hier ook erg populair. Met een quad play abonnement is ook de bundel voor mobiele telefonie samengevoegd.
proximus internet

Internet van Proximus

Veel besproken: Proximus faciliteert in Widooie internet en TV. Een stabiele internetverbinding (VDSL2), met gratis Cloud opslagruimte.

 • Verschillende Packs
 • Voordelig TV in Tuttimus pack
 • Lage maandtarieven
telenet belgie

Internet van Telenet

Telenet werkt voor TV, + internet en bellen middels kabelverbinding in Tongeren. Goede snelheden, interessante kortingen.

 • Het slimste Wifi-systeem
 • Honderden series en films kijken
 • Goedkope prijzen
tv-internet-bellen-scarlet

Internet van Scarlet

Scarlet voorziet in betrouwbare internet tarieven in Limburg voor november 2021. Tot 50 Mbit/s met VDSL+.

 • Upload tot 4 Mbps
 • Digitaal TV kijken
 • Goede welkomstkorting

Actieprijzen televisie en internet in Widooie (tarieven november 2021)

Interessant: wat zijn op dit moment de tarieven van internet en Televisie in Widooie? Dit verschilt natuurlijk per consument. Het tarief komt tot stand door factoren als de internetprovider (zoals Dommel), levering (zoals. coax-kabel), maximale internetsnelheid (bijv. 35Mb/s), en overige opties (zoals. een filmpakket). Een goedkoop TV en internet abonnement in Widooie is er al vanaf €35 tot deal van €67,50. Doorgaans is een alles in 1 abonnement de goedkoopste optie. Klik door naar Orange 3 in 1.

Populaire pakketten
 • Proximus Pack Telefonie + Smile 20 + Internet Intense + TV
 • Proximus Pack Mobile 80 + Internet Intense + TV Comfort
 • Proximus Generation XL 35 + Internet Comfort Pack + Belgacom TV
 • Proximus Internet Start Pack + Happy Time XL + Smart+ 50
 • Telenet GoldShake
 • Telenet FLUO met Digitale Telefonie + Kong Business International


internet vergelijken widooie

Veranderen van internet en TV aanbieder? Gebruik het stappenplan!

Benodigde tijd: 5 minuten.

Eerlijk internet providers vergelijken en overstappen (binnen 5 minuten)

 1. Begin met de postcodecheck

  Voordat je gaat beginnen met internet vergelijken in Widooie is het verstandig snel de internet postcodecheck te doen. Via internethunter.be vul je gewoon jouw postcode en huisnummer in. Nadien kom je binnen in de internet + TV vergelijker. Je checkt op deze plek exclusief de pakketten van internet-providers die leverbaar zijn in jouw woonplaats.

 2. Een abonnement kiezen

  In de basis mag je selecteren welke onderdelen je in het pakket wilt. Wil je enkel internet? Wil je het aanvullen met digitale TV? En moet er ook een huistelefoon bij? Wanneer je voor jezelf duidelijk hebt gekregen wat je wil kan je veel specifieker internet pakketten vergelijken met elkaar. Ook kan het handig zijn om unieke premium-zenders (dat kan zijn VTM Kids) te nemen. Tevens kan je aangeven of je interesse hebt in extra’s als live pauzeren, begin gemist, uitzending gemist.

 3. Welke internetsnelheid heb ik nodig?

  Wat verder cruciaal is: welke snelheid wil je inkopen? Dat wisselt tussen de 50 mb/s tot soms 500 mb/s. Een goed gekozen snelheid is gebonden aan uiteenlopende zaken. Gebruik je internet alleen voor de meest basale activiteiten als bijv. youtube films kijken, nieuwswebsites lezen, browsen op het internet, mail checken? Kijk je veel video-content via bijv. Youtube of Pathé TV? Ben jij liefhebber van populaire games als Splinter Cell Double Agent? Heb je een groot of klein huishouden? Moet je voor werk vaak grote bijlagen downloaden? Internethunter.be biedt ondersteuning! Ga naar de optie ‘advies snelheid berekenen’? Op deze plek vertellen wij meer over de minimale snelheid die wij aanbevelen voor kleine en grote gebruikers.

 4. Kosten internet abonnementen vergelijken

  Zodra je het type pakket en de minimale snelheid hebt ingevoerd is het tijd voor de volgende stap: tarieven vergelijken. De organisaties zijn normaliter in een lijst gezet a.d.h.v. tarieven p/maand. De provider met de laagste prijs zie je dus direct staan. De maandelijkse acties en promoties zijn direct berekend in het maandbedrag. Diverse providers bieden een vaste korting, of geven iets anders weg. Zij bieden het eerste half jaar een gereduceerd tarief.

 5. Overstappen naar een andere internetprovider

  Vanaf dat jij berekend hebt wie de beste provider van Widooie in november 2021 is, is het tijd om het abonnement af te sluiten. Kies de blauwe knop, en je gaat direct door naar de afsluitpagina van de leverancier. Voer je prive gegevens in en maak de aanvraag definitief. Vaak binnen 5 minuten afgehandeld. Wil je veranderen van provider? In algemene zin verzorgt je toekomstige provider dat alles netjes wordt opgezegd door de overstapservice.


Waarom een Internet Pack met bellen en TV interessant is

Legio inwoners bestellen het overzichtelijke triple play abonnement. In dit pakket heb jij de beschikking over internet, vast bellen & digitale TV van één partij voor een vast bedrag in de maand. Tegenwoordig bieden ze ook opties voor 4-in-1 pakketten waar ook mobiele telefonie ondervalt(ook wel Quad Play). Bezoek de pagina: Telenet packs.

 • Je bent een stuk voordeliger uit
 • Alle kosten op 1 afrekening
 • Je hebt te maken met 1 provider die je helpt bij je internet en televisie
 • Profiteren van gratis extra’s zoals bijvoorbeeld Gratis HBO

internet-vergelijken-online


Veelgestelde vragen over jouw internet, tv en bellen abonnement

Wat past bij mij: ADSL, Kabel of glasvezel?

In eerste plaats hangt dit af van de postcodecheck. Via je adresgegevens (postcode) vind je welk type internet verbindingen mogelijk zijn in jouw straat. Niet ieder mens kan een pakket selecteren op basis van glasvezel of (coax) kabel. In de regel is de traditionele ADSL wel beschikbaar (of er moet al glasvezel liggen). Beschik jij over alle 3 de opties? In dat geval zijn de gewenste snelheid en het budget aspecten die helpen bij het maken van een keuze. Glasvezel is het snelst mogelijke internet, maar in de regel ligt de maandprijs iets hoger vergeleken met ADSL/VDSL/Kabel. Voor internet via de kabel is Telenet een logische keuze. ADSL is in de regel de meest voordelige keuze, echter de internetsnelheid is fors minder.

Bij wie moet ik zijn voor het snelste internet in Widooie?

De maximale internetsnelheid is beschikbaar via een kabelaar of via glasvezel. Op die manier haal je snelheden tot wel 750Mb. Internetproviders als Telenet, Scarlet en Proximusspelen hier handig op in. In de gemeente Tongeren is nog lang niet elk huishouden aangesloten op glas. Wel zijn er doorgaans wel acties om glasvezel aan te leggen. De maximum snelheid is niet alleen een kwestie van provider. Ook de hardware (modem/router, netwerkkabels) heeft hierop een effect. De feitelijke snelheid kan per huishouden en tijdstip afwijken.

Hoe kan ik overstappen naar een andere provider?

Indien de einddatum van jouw contract in zicht is (meestal na 1 jaar) heb je 2 opties: verlengen of overstappen. Veranderen van internet provider is een fluitje van een cent. Steeds vaker fiks je dat helemaal zelf. De erkende providers van ons land (Dommel, VOO, TV Vlaanderen, EDPnet, Proximus, Orange, SFR, Scarlet) handelen dit onderling af. Vaak ook bekend als Easy Switch. Geen administratieve rompslomp meer. Je moet wel even een nieuwe modem aansluiten. Wellicht heb je de beschikking over een installateur.

Problemen & storingen november 2021

Op dit moment is er geen sprake van een storing. In heel 2021 staan er werkzaamheden gepland rondom het netwerk. Dit kan resulteren in een Proximus / Scarlet storing. Aanpassingen aan het kabel netwerkresulteren dikwijls in Telenet storingen. De betreffende provider kan je hier meer over vertellen. Via o.a. Twitter en Facebook kom je er heel snel achter of er storingen of werkzaamheden zijn.

Is er in Widooie traag internet en WiFi?

De feitelijke snelheid wisselt enorm. Veel dingen hebben impact op de snelheid. Belangrijke aspecten zijn: de capaciteit van de kabels en waar jij de modem en router neerzet voor snelle WiFi. Voor maximale internetsnelheid door het hele huis (dus ook tuin en zolder) kun je een speciale wifi booster/repeater of gebruik maken van een mobiel 4G netwerk. Zo’n trage verbinding kan liggen aan verouderde apps op laptop, tablet of telefoon of verkeerde modem-instellingen. Een specialist kan een analyse maken, en jou voorzien van een betere verbinding.


internetproviders-vergelijken

Internet en TV aanbieders vergelijken?

Achterhaal de goedkoopste provider in 3700 en maak de overstap nog vandaag

Glasvezel vergelijken Widooie

Glasvezel is een vezel die net zo dun is als een haar die heel snel en betrouwbaar informatie kan verzenden. Concreet: een ontzettend hoge internetsnelheid, van 500-1000 Mb per seconde. In steeds meer plekken bestaat er de optie tot fiber internet als vervanger voor ADSL of kabel. Ook in de streek van Tongeren zijn er verschillende ontwikkelingen t.a.v. aanleg en/of uitbreiding van het glasvezel netwerk. Voor contracten met fiber gelden aansluitingskosten (eenmalig) en een vast bedrag per maand. Het ‘glasnetwerk’ wordt steeds laagdrempeliger en de prijs ligt vaak maar een fractie boven een Telenet (kabel). Deze packs kan je al afsluiten vanaf €32,5. Open de postcodecheck, en zie zelf of glasvezel internet in Widooie het overwegen waard is.

Voordelen Widooie fiber internet
 • Verbazingwekkend snel internet: dit loopt op tot 1000 Mbit per seconde
 • Een eigen betrouwbare privé verbinding, een heel laag storingspercentage
 • Uploaden en downloaden gaat even snel
 • Volledige vrijheid
 • Het beste aanbod voor TV (zenders)

united-telecom
 • Gratis Wifi modem
 • Verschillende pakketten
 • Maandelijks aanbiedingen
telesat
 • Via sateliet tv kijken
 • Inclusief router
 • Scherpe korting
edpnet
 • Ook voor zakelijk gebruik
 • Alleen internet of alles in 1
 • Aantrekkelijke prijzen
dommel
 • De internationale expert
 • Ruim aanbod
 • Hoge welkomstkorting
TV-vlaanderen
 • Tot 100 Mbps downloaden
 • Verschillende contracten
 • Combinatie-voordeel
voo
 • Ultieme televisiebeleving
 • Zelf pakket samenstellen
 • Aantrekkelijke tarieven
SFR
 • Scherp geprijsde packs
 • Betrouwbaar netwerk
 • Overstapbonus
orange
 • Digitale TV via de kabel
 • Snel en betrouwbaar
 • Aantrekkelijke tarieven